Hit enter to search or ESC to close

Sustenabilitatea

Sustenabilitatea

Origin Green este singurul program național de sustenabilitate pentru alimente și băuturi din lume, care permite industriei să stabilească și să atingă obiective de sustenabilitate măsurabile, care respectă mediul înconjurător și deservesc mai eficient comunitățile locale.

Origin Green colaborează cu peste 55.000 de ferme și peste 300 de companii irlandeze de top din industria alimentară și a băuturilor, pentru a dovedi și a îmbunătăți sustenabilitatea alimentelor pe care le produc și pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție ale clienților și consumatorilor din întreaga lume.

Este singurul program din lume care include fermieri și producători primari, procesatori și comercianți care lucrează împreună și deschid calea pentru a crea un viitor mai bun pentru toți cei implicați.

Fermierii care sunt membri certificați ai Sistemului de asigurare sustenabilă a cărnii de vită și de miel (SBLAS) și care participă la evaluări ale sustenabilității fermei, ca parte a auditului lor, reprezintă prima verigă esențială în cadrul Origin Green. Sistemul de măsurare și feedback al Origin Green ajută la identificarea pașilor pentru creșterea eficienței. Fermierii irlandezi recunosc din ce în ce mai mult faptul că îmbunătățirea practicilor de sustenabilitate este bună și pentru afaceri. Agricultura sustenabilă și agricultura eficientă merg mână în mână și pot contribui la păstrarea tradițiilor întreprinderilor agricole și a mediului pentru generațiile viitoare.